İZMİR / TİRE - Eskioba Ortaokulu

Eskioba Ortaokulu

Eskioba Mahallesi Tire/İZMİR
Vizyon
İstiyoruz ki, 1-Öğrencilerimize iyi bir model olalım. 2-Amacımız bilgiye ulaşmayı öğretmek olsun. 3-Öğrencilerimizin kendilerini tanımalarında, yol gösterici olabilelim. 4-İyi öğretimin yanında iyi eğitimde verebilelim. 5-Okulumuzu en üst düzeye ulaştırabilmek için, özverili çalışabilelim. 6-Yetenekli bireyler yetiştirmek için onlara iyi birer model olabilelim.
Misyon
Biz, öğrencilerimizin, 1-Bilgili, becerikli bireyler olarak, yetişmelerine imkan sağlamak. 2-onların gelişmelerinde yol gösterici olmak. 3-Atatürkçü,vatanını, milletini ve bayrağını seven, Mutlu bireyler olabilmeleri için varız.
Öğretim Şekli :Tekli öğretim yapılmaktadır.
Ulaşım
Öğretmenlerimiz tutukları özel servisle veya özel araçlarıyla okula gelmektedirler.
Yerleşim Yeri
Eskioba köyü ve çevresindeki köylerden taşımalı olarak gelen öğrencilere hizmet vermekteyiz.
Tire İlçe Merkezine yaklaşık 16 km Uzaklıktadır.